Екип на АИСК

Запознайте се с екипа от нашите консултанти!
Развиваме нашата мрежа от услуги по семейно консултиране, използвайки един и същи метод, из цялата страна.

stoyan11

Стоян Георгиев - семеен консултант за АИСК, гр. София

Стоян Георгиев е семеен терапевт и създател на "Асоциацията за интензивно семейно консултиране". Често търсен е по въпроси, свързани със семейните взаимоотношения и отглеждането на децата. Автор е на книги и материали, посветени на семейството за водещи български медии и е участвал в редица телевизионни шоута и предавания. Участник е в написването на "Книга за татковци" на ИК "Тара". Автор е на първата авторска българска аудио-книга "Как да откриеш за какво си роден", включваща практични уроци за поставяне на житйски цели и съставяне на изявление за лична мисия и на книгата "30 въпроса от семейния живот".

Стоян Георгиев притежава магистърска степен по Семейна терапия и консултиране на лица с увреждания към СУ "Климент Охридски". Член е на Международната асоциация на брачните и семейните консултанти. Сертифициран брачен консултант по интензивния терапевтичен метод на Смоли, САЩ. Щастливо женен, с три деца. Личният му сайт е www.semeistvo.bg


elena-prodanova

Елена Проданова - семеен консултант за АИСК, гр. София

Елена Проданова е семеен и предбрачен консултант. Завършила е СУ "Климент Охридски" и има бакалавърска и магъстърска степени по Психология.

Член е на Дружеството на психолозите в България от 2007 г. Вярва в семейството като институция и семейните ценности. Автор е на редица статии и материали, свързани със семейството. Омъжена, с две деца.

Елена Проданова е член на Управителния съвет на Асоциация за интензивно семейно консултиране. Щастлива съпруга и майка на две деца.


4_5-e1453224594230

Адриана Страхилова - медиатор, гр. София

Адриана Страхилова ръководи център по медиация "Адикос" към асоциацията и е вписан медиатор в Единния регистър на Министерство на правосъдието и действащ към Центъра за спогодби и медиация при Софийски районен съд. Адриана има над 10-годишен опит в индивидуално консултиране на хора при решаване на техните конфликти и лични предизвикателства. Съумява да балансира успешно професионалната кариера със своите семейни ангажименти, съпруга и трите деца, на които е посветила живота си.


 

angel

Ангел Ангелов - кризисно семейно консултиране за АИСК, гр. София

Ангел Ангелов е социален работник и практикува семейно консултиране в кризисни ситуации към АИСК. Има над 10 годишен опит в Приюта за бездомни деца “Вяра, Надежда и Любов” в София като възпитател, както и в ромските гета на столицата като “социален работник на терен”. Щастливо женен с две деца.


dimi

Д-р Димитрина Скринска - невролог

Д-р  Димитрина Скринска е невролог с дългогодишен опит в клиниката по неврология в УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ”. Завършила е медицина в МУ – София през 1996г. Омъжена, с две деца.


Петър Вълков

Петър Вълков - семеен консултант за АИСК, гр. Стара Загора

Петър Вълков е докторант по Клинична психология (СУ "Климент Охридски") и магистър по Клинична и консултативна психология. Специализирал е в МУБАЛ по Психиатрия и неврология "Св. Наум" в отделението по Клинична психология.

Преминал допълнителни обучения в областта на семейното консултиране, динамично интервю телефонно и интернет консултиране по зависимост. Работил е като психолог-консултант на Националната линия за отказ от тютюнопушенето по програма на Министерството на здравеопазването. Щастливо женен.


 Златомира-Стефанова

Златомира Стефанова - семеен консултант за АИСК, гр. Русе

Златомира Стефанова е ентусиазиран и динамичен млад специалист, работеща със семейни двойки в гр. Русе. Тя има способността да приеме и предразположи клиентите си, да им вдъхне надежда и позитивизъм, като в същото време стигне до корена на техните проблеми. Има Advanced Certificate за Брачно и семейно консултиране към Light University през 2013, VA , Америка. Щастлива съпруга и майка.


 Снежина Георгиева

Снежина Георгиева - мениджър услуги на АИСК

Снежина Георгиева е мениджър-услуги на асоциацията и отговорен редактор на популярния сайт за семейни взаимоотношения www.semeen.com. За дълги години е била счетоводител в корпоративния свят. Основната й страст извън професионалните й интереси е отглеждането на трите й прекрасни деца, на които е посветила живота си.

 
 
 
 
 

Copyright © 2019 . All Rights Reserved.