Семейно консултиране в АИСК

семейни програми

Потърсете семейно консултиране в АИСК – уникално решение за вашия брак и един от най-успешните формати на семейно консултиране за преодоляване на семейни проблеми! По-долу са описани програмите ни на работа с доказан ефект при семейно консултиране:

Всички семейни програми, предлагани от “Асоциацията за интензивно семейно консултиране” са във формат, който ние наричаме “интензивен”. Тези програми представляват разширени периоди за терапия за период от 4  часа, един или няколко дни, които позволяват на екипа ни да стигне до корена на вашите семейни проблеми. Четиричасовата, еднодневната или двудневната интензивна програма за брачно възстановяване са предназначени за семейна двойка и сертифициран брачен консултант, преминаваща под формата на тренинг и дискусия с помощта на специални практични материали, изработени за вас след първоначалното ни интервю. В програмата е включен и наръчник за работа с двойката, по който ще работим заедно.

Ще засегнем редица сфери, като комуникацията, конфликтите, изневяра (ако е налице), сексуалната близост, финансовите решения, децата, близките и дори кариерата ви. Интензивният метод за семейно консултиране е уникален, защото е насочен към създаване на практични умения за общуване в семейството, разрешаване на конфликти, по-дълбока интимност и решения, отговорящи на нуждите и на двете страни.

Разработeните от нас авторски програми за справяне със семейни проблеми са основани на дългогодишен клиничен опит при работа със семейни двойки и са се доказали с увеличаване нивото на брачно удовлетворение и намаляване риска от развод. Провеждаме консултирането в подходяща атмосфера в един от нашите офиси или в хотел. Това е една чудесна възможност за вас като двойка да се откъснете от рутината на ежедневието и да поработите върху състоянието на брака си.

Моля, запознайте се с възможностите за семейни програми към настоящия момент:

Семейно консултиране – четиричасова интензивна семейна програма
Семейно консултиране – еднодневна семейна интензивна програма
Семейно консултиране – двудневна семейна интензивна програма

 
 
 
 
 

Copyright © 2020 . All Rights Reserved.