Как да постъпим при изневяра?

как-да-постъпим-при-изневяра?

Как да постъпим при изневяра? Ако вашият брак е пострадал от изневяра, следващите въпроси ще ви помогнат да разберете дали сте готови да преминете към семейна терапия като двойка:

– Разкри ли изневерилият партньор пълната информация?

– Преустанови ли изневерилият партньор връзката? Обеща ли никога да не се среща повече с любовника си и да не говори с него/нея? – Написа ли изневерилият партньор писмо до своя любовник, с което го уведомява за взетото решение? Писмото беше ли одобрено от потърпевшия партньор?

– Бяха ли взети мерки за пълно отделяне? Смяна на работата? Евентуално блокиране на email-адреси и телефони и пълен мониторинг от страна на потърпевшия партньор? Отчетност за прекараните часове през деня и изразходваните средства?

– Посветихте ли своето свободно време един на друг?

– Справи ли се изневерилият партньор със своето разочарование от съпруга/съпругата си?

Ако последвате тези стъпки, успеваемостта от съветването би била значително по-висока.

В тази статия можете да се запознаете с практичните стъпки по време на семейна терапия.

Opt In Image
Преживявате изневяра?
Време е за действия!

Всеки ден в кабинета ни помагаме на двойки, преживели изневяра как да достигнат до корена на проблема и да преживеят възстановяване! Нашата организация е изключително ефективна и тясно специализирана в бърза диагностика и изработване на цялостна стратегия при справяне със семейните проблеми. Работим в цялата страна и провеждаме онлайн-консултации в чужбина! Последвайте оранжевия линк, попълнете формуляра и семеен психолог на “Асоциацията за интензивно семейно консултиране” ще се свърже с вас до един час, за да ви препоръча подходяща програма (индивидуално или с партньора Ви) и час за консултация.

 
 
 
 

discuss this post

 
 
 

Copyright © 2019 . All Rights Reserved.